The National Museum Installs a 10,000 Square Foot Ball Pit

To give visitors the experience of being at a beach indoors, the National Museum filled a very large space with a white ball pit. The interactive installation titled, “The BEACH,” includes all of your favorite beach accessories with umbrellas, beach chairs, and floaties. The firm responsible for this installation, Snarkitecture, typically puts out pieces of work that blend a combination of both design and experience. The installation will call the National Museum in DC home through September 7th so if you have a chance to see it in real life, you definitely should!

Photos by Noah Kalina

[Source]

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: